A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve a vásárlási folyamatokhoz honlapunk cookie-kat használ. A további böngészéssel elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Termékek Menü

Digmesa FM15 impelleres áramlásmérő

Ár:
329.800 Ft + ÁFA ( 418.846 Ft )
Cikkszám: 440110
Gyártó: DIGMESA
Az FM15 impelleres áramlásmérő ideális az áramlási sebesség folyamatos, működés közbeni mérésére, például palackozóüzemekben, hegesztőrobotokban, lézerhűtő rendszerekben, stb. A turbinalapátok központi terhelése a robusztus kialakítással együtt rendkívül hosszú élettartamot biztosít ennek a rendkívül tartós áramlásérzékelőnek (kerámiacsapággyal is kapható). További tulajdonságai közé tartozik a többsugaras mérési technikával elért nagy pontosság, a nagy mérési tartomány és az alacsony nyomásveszteség.
Kapható választék:
Csőméret, áramlástartomány:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az FM 15 egy általános célú , nagy pontosságú precíziós készülék. Beépített elektronikus impulzus jeladóval rendelkezik (450 impulzus/liter), robusztus turbina kerekei szinte korlátlan élettartamot biztosítanak. A többsugaras adagolási elvének köszönhetően nagyon nagy pontosságú mérés érhető el, és ezért számos, különböző ipari ágazatban alkalmazzák.

Két féle méretben kapható:

Ø 8.0 mm     (0.25 – 17.00 l/perc)
Ø 15.0 mm   (2.83 – 25.30 l/perc)
 

Letöltések