A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve a vásárlási folyamatokhoz honlapunk cookie-kat használ. A további böngészéssel elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

DIGMESA

DIGMESA

Rendezés:
106.660 Ft + ÁFA

A Digmesa új és egyedülálló áramlásmérő érzékelője - a CombiSensor - három az egyben: vezetőképességet, hőmérsékletet és áramlást is mér.

Csatlakozás: 3/8" John Guest
Áramlási tartomány. 0.308 – 9.26 l/perc

115.450 Ft + ÁFA

A Digmesa Flow Sensor FF élelmiszeriparban használatos készüléket a könnyű tisztítás érdekében szerszámok nélkül lehet kinyitni. Csapágyazása lehetővé teszi a beépítési pozíció szabad megválasztását.

Az alacsony súrlódású csapágynak köszönhetően tejtermékekhez is alkalmas.

Csatlakozás: 3/8" John Guest
Áramlási tartomány:
- DN4: 0,22..7,75 L/min
- DN5: 0,34..11,5 L/min
- DN6: 1,46..16,2 L/min
Kimenet: Impulzus, OC, NPN

123.950 Ft + ÁFA

Impelleres áramlásmérő impulzus kimenettel
Anyaga ellenálló a vegyianyagok és a magas hőmérséklettel szemben.
Opcióként LCD kijelzővel is kérhető
Két féle méretben kapható:
Ø 1 mm     (0.0551 – 0.4789 l//perc)
Ø 2 mm   (0.1087 - 2.215 l/perc)

126.600 Ft + ÁFA

Impelleres áramlásmérő impulzus kimenettel
Az LCD kijelző lehetővé teszi az áramló közeg egyszerű és közvetlen ellenőrzését. Ez a kijelző beépíthető a készülék felső részébe, vagy külön egységként, kábelen keresztül csatlakoztatható.

131.000 Ft + ÁFA
Az EPI áramlásmérő kifejezetten alkalmas nagy viszkozitású folyadékok áramlási sebességének mérésére, mint például szirup, olaj vagy mosószer-koncentrátumok.
A különleges kialakításnak és az epicikloid kerekeknek köszönhetően az EPI áramlásmérő rendkívül pontos áramlásmérést tesz lehetővé minimális nyomásveszteséggel.
3/8" (9,5 mm) közvetlen csatlakozó (John Guest)
133.900 Ft + ÁFA
Az FC PRO bármilyen Digmesa áramlásmérővel használható. Olyan értékeket mutat, mint a teljes áramlás, az aktuális áramlási sebesség és a dátum riasztás. Kérésre ügyfélspecifikus funkciókkal is kiegészíthető.
329.800 Ft + ÁFA
Az FM15 impelleres áramlásmérő ideális az áramlási sebesség folyamatos, működés közbeni mérésére, például palackozóüzemekben, hegesztőrobotokban, lézerhűtő rendszerekben, stb. A turbinalapátok központi terhelése a robusztus kialakítással együtt rendkívül hosszú élettartamot biztosít ennek a rendkívül tartós áramlásérzékelőnek (kerámiacsapággyal is kapható). További tulajdonságai közé tartozik a többsugaras mérési technikával elért nagy pontosság, a nagy mérési tartomány és az alacsony nyomásveszteség.